Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Semestra, fira årsdagen eller bröllopet - Bo hos oss! 

Vi tar även emot de som gästarbetar på Gotland.

På Gotland finner du det som inte finns någon annan- stans i Sverige. Vi finns; Centralt på Gotland, 10 km öster om Visby!  Fridfullt men nära Visby och allt annat på ön. Till oss tar du med hundar och katter. De bor gratis! Du är välkommen oavsett om Du skall arbeta här eller vila från vardagen. 

Vi har fått många  bokningar för 2020 men det mesta blev avbokat på grund av pandemin som fortfarande pågår. Vi hoppas på ett bättre år 2021. Vi har bara tre stugor som inte är bokade för sommaren. Eremiten, Lilla stugan och Nickarve 304 HB. De ligger långt isär från varandra så risken för smittspridning är minimal.

Säsongen 2020 blev lite sämre än 2019 även om en del bokningar kommit mycket tidigare än normalt och resterande mycket senare än normalt. Dessvärre blev det mesta avbokat på grund av pandemin . Huvudbyggnaden på Nickarve 304 ha 6  bäddar.med option på en extrabädd

Lite kontakter har vi med kollegor, så finner du inget i vårt schema kan du ändå fråga om vi kan erbjuda något i eller utanför Visby! Ett fantastiskt läge har vi hittat i ett hus i Hall som ligger bara några meter från havet.  Det är ledigt en vecka emellanåt. Fråga oss så förmedlar vi kontakten

https://www.google.se/maps/place/624+56+Hall/@57.9240724,18.7433632,360m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x46f6f70a965b8111:0x4839d6e72cdbbfde!8m2!3d57.9053744!4d18.7040401

Titta under bokning om det passar dig! Gör en förfrågan! Onlinebokning fungerar. Via Booking.com bokar du och får faktura från oss.  Vill Du hyra lakan eller lämna stugan utan slutstädning kan det bokas hos oss. 

Priserna är satta så att de är beroende av hur många gäster ni är.  Lägre pris för 4 än för 8 personer i samma stuga.

Du kan boka våra stugor direkt från hemsidan genom att gå in på "boka" under varje stugsida. Du kan också betala din faktura med ditt kort via PayPal. Länk finns på alla sidor. Bokning sker direkt till oss eller  via Booking.com. Finns också länk. Vid paypalbetalning gäller din reseförsäkring kopplad till ditt betalkort.

Solen går ner i havet

Boka en av våra stugor som

ligger i Hejdeby, 10 km öster om Visby, alla på egen tomt med avskilt läge såtillvida att de inte gränsar mot varandra eller någon granne. Du kan alltså känna dig som hemma. Vi har nu de flesta stugor permanentuthyrda. (bra under pandemin) Därför har vi bara 12 bäddar att erbjuda.

Om Du skall jobba på Gotland har vi boendet för dig. Pris efter antal personer.

Gör en förfrågan så får Du ett bra pris. Bokningsförfrågan

För att vi skall veta vilken stuga vi pratar om är det bra om Du använder vårt nummer vid kommunikation om hyresalternativ. Vi har både namn och nummer på dem. Vi har alternativen till Bondestugan.

Nytt boende!

Denna stuga är nu permanentbebodd!

Vi har utökat med två stugor till som ligger på angränsande fastighet.

Nickarve 304 har allt som våra stugor i övrigt har.

Huvudbyggnaden kallar vi Nickarve 304 HB. Alla finns för bokning via länken till Booking.com. Boka

Nyrenoverad enrummare i Visby!

Vi har en kollega med ett par boende i Visby innerstad.
Monica har helrenoverat sin lägenhet på Adelsgatan.

Bergsgatan är redan i perfekt skick. Det blev nytt kök och golv samt nymålade väggar och tak. 

Kontakta Monica för att stämma av bokningsläget.  
Tel: 0708-32 51 51

Se bilder från det senaste!

Strax intill, vid södertorg ligger ett annat trevligt boende som disponeras av 

Marit Cooper. Tel: 0702-900668

Bokningssystem:

Vårt bokningssystem är enklast möjliga vilket innebär att Du beställer önskad vecka/dagar. Skicka din  bokningsförfrågan via epost: fbserv@gotlandica.se

Vi sänder en faktura på din e-postadress eller du betalar via paypal från Booking.coms bokningsportal.

När Du betalat 30% av fakturabeloppet anser vi att vi har en bokning. Resterande belopp betalas till vårt konto eller via Paypal senast 14 dagar innan ankomst till stugan.

Babysäng kan fås på begäran utan extra kostnad. Beställ vid bokning.

Vill Du ha lakan av oss kan de beställas vid samma tillfälle.

Vill Du betala din faktura med kort kan Du göra det här.

klicka på PayPal länken!  Obs att Du får faktura efter din bokning. Både vid bokning via Booking.com eller vår hemsida. För villkor se fakturan. Även om Du bokar via Booking.com kommer fakturan från oss! Genom att betala 30 dagar före ankomst bekräftar du din bokning. 

Våra priser är beroende av tid för din bokning, hur många ni är (gäller de större stugorna) Vid gruppbokningar kan vi erbjuda upp till 18 ordinarie bäddar.

Möjligheter

Nu kan Du även hyra lakan av oss!
För 100:- får Du ett set lakan och handduk

Avbeställningsskydd av bokningen 400:-.

Slutstädning utför vi om det passar dig bättre mot ersättning-1000 SEK

Om vi finner att Du lämnat stugan i dåligt städat skick förbehåller vi oss rätten att debitera städning i efterhand. 

Din fördel hos oss är att Du har avskilt/lugnt läge, fritt internet, dina djurvänner bor gratis. Vi har nu sedan två och sex år ett väl fungerande bredband från fiber. Det inkluderar ett mindre TV utbud från Telenor. 

Bytesdag är varje dag för alla våra stugor sedan 2012!

I alla våra stugor källsorterar Du avfall till 100%!
Du kan själv välja hur. Se bara till att vi slipper tvätta matförpackningar eller sortera bort dem från övriga avfall.

Du hittar oss på: 57.641956,18.473936
308B 80 m norrut och 308C 80m västerut
samt 308C 120 m nordöst från oss.

Det var för 31 år sedan som vi flyttade från ett kringflackande liv på fastlandet till Gotland, till en liten gård med 13 hektar mark. 

Vattenrening, ekologisk odling och stuguthyrning utgör numera vår verksamhet. Trädgårdsodling i ekologisk form har vi bedrivit sedan 2002. Utvecklingen går mot mer bär och stugor med var och en sin egen karaktär. Havtornsodlingen som etablerades som en kul grej visade sig ha väldigt stor potential varför vi successivt utökar arealen av de vitaminstinna bären. Det skulle nu växa  ca 1000 havtornsplantor på vår mark. Det kommer nog tyvärr inte att bli fler. miljön tycks inte stämma längre. Jordgubbsarealen kommer att öka något. Idag har vi ca 50 000 plantor av sorterna Honeoy, Sonata, Salsa och Allegro som  är det vi senast planterat 2020! Havtornsodlingen kommer succesivt att avvecklas då vi inte klarar av att ge dem den miljö de kräver.

Krusbär har vi planterat på försök vilket börjar ge resultat nu.  Björnbären gav en riklig skörd men tålde inte transporter. Så snart vi skickade något till Fastlandet blev det mögel. Här hemma kunde vi utan problem låta dem stå i en vecka. Självplock är det bästa för dessa delikatessbär. I år blev det inga bär till följd av torkan! 

Klicka här för att läsa mer om vår ekologisk odling!

Katter och hundar är välkomna till alla stugor!

Vi samarbetar med ledande Stugportaler som; Stugsidan.se, fritiden.se, Tripto.seStugknuten.se, stugoratthyra.se,   stugtorget.se, stugbo.se, stugnet.se, booking.com

Gotland Hejdeby
4 alternativa idéer att välja mellan

Hos oss har Du nu tre helt olika stugor att välja på. Uppe på bilden till vänster Stenhuset (306). (ej tillgängligt) Uppe till höger - Eremitstugan (308D). Nere till vänster - stora stugan (308B).(Ej tillgängligt) Lilla stugan (308C) syns nere till höger. Nickarve 304 HB 

Klicka här för att Bo på en station!
Klicka här för att Ta tåget till Roma eller Dalhem.

Även under vintern

kan Du bo hos oss. Nickarve 304 är ännu  ledig för vinterboende. 

Vill Du bo hela vintern gäller månadspriser. Kontakta oss. 

För tillgång och priser besöker Du den stuga Du är intresserad av. Länken går till "booking.com"

Gotlandssommaren 2019  var fantastiskt! 2020 blir bättre

Vår uthyrning ökade med 10%.

Blixtvisit?!

Du kan boka så lite som 3 dygn under lågsäsong och 4 under högsäsong.

Bokningsförfrågan gör du via Epost: fbserv@gotlandica.se.
Bokning kan göras idag.

Vi har redan ett stort antal bokningar för 2019.

Ju förr Du bokar desto mer kan Du välja.

Vi svarar på din förfrågan via mail eller tel.

Vi finns också på Booking.com, fritiden.se, stugknuten.se, trip-to.se mfl.