Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Semestra, fira årsdagen eller bröllopet - Bo hos oss! 

Vi tar även emot de som gästarbetar på Gotland.

På Gotland finner du det som inte finns någon annan- stans i Sverige. Vi finns; Centralt på Gotland, 10 km öster om Visby!  Fridfullt men nära Visby och allt annat på ön. Till oss tar du med hundar och katter. De bor gratis! Du är välkommen oavsett om Du skall arbeta här eller vila från vardagen. 

Vi har fått många  bokningar för 2020 men det mesta blev avbokat på grund av pandemin som fortfarande pågår. Vi hoppas på ett bättre år 2021. Vi har bara tre stugor som inte är bokade för sommaren. Eremiten, Lilla stugan och Nickarve 304 HB. De ligger långt isär från varandra så risken för smittspridning är minimal.

Säsongen 2020 blev lite sämre än 2019 även om en del bokningar kommit mycket tidigare än normalt och resterande mycket senare än normalt. Dessvärre blev det mesta avbokat på grund av pandemin . Huvudbyggnaden på Nickarve 304 ha 6  bäddar.med option på en extrabädd

Lite kontakter har vi med kollegor, så finner du inget i vårt schema kan du ändå fråga om vi kan erbjuda något i eller utanför Visby! Ett fantastiskt läge har vi hittat i ett hus i Hall som ligger bara några meter från havet.  Det är ledigt en vecka emellanåt. Fråga oss så förmedlar vi kontakten

https://www.google.se/maps/place/624+56+Hall/@57.9240724,18.7433632,360m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x46f6f70a965b8111:0x4839d6e72cdbbfde!8m2!3d57.9053744!4d18.7040401

Titta under bokning om det passar dig! Gör en förfrågan! Onlinebokning fungerar. Via Booking.com bokar du och får faktura från oss.  Vill Du hyra lakan eller lämna stugan utan slutstädning kan det bokas hos oss. 

Priserna är satta så att de är beroende av hur många gäster ni är.  Lägre pris för 4 än för 8 personer i samma stuga.

Du kan boka våra stugor direkt från hemsidan genom att gå in på "boka" under varje stugsida. Du kan också betala din faktura med ditt kort via PayPal. Länk finns på alla sidor. Bokning sker direkt till oss eller  via Booking.com. Finns också länk. Vid paypalbetalning gäller din reseförsäkring kopplad till ditt betalkort.

2019

Snart två decennier har gått av 2000 talet och förändringar uteblir inte. Både väder och politik växlar utan att vi kan påverka. Förra året var fyllt av besvikelser för lantbruket i hela Sverige. Våra politiker toga väl lika mycket skada av det torra sommarvädret som växterna varför de inte kunde tänka logiskt efter ett förunderligt valresultat.

På Nickarve Gård har vi bara gjort smärre förändringar. En av dem är att vi har tagit in fastboende hyresgäster i våra två stora stugor. Det i sin tur betyder att vi har färre bäddar för temporära besökare. Det kompenseras till en del av att vi har två stugor hos grannen med 12 bäddar. Bokningarna har inkommit väldigt tidigt inför denna säsong men upphörde tidigt i höstas för att nu ta ny fart. Våren ser ut att bli tidig i år men bakslagen kommer med korta mellanrum så det är svårt att se hur det kommer att utveckla sig. Förhoppningsvis blir det bra i slutändan. 

2018

Vintern har inte riktigt släppt oss ännu. Ytterligare en vecka med frost på en nästan snöfritt landskap. Trots allt ser vi fram mot en vår med fåglar och blommor i naturen. Many are the guests who dream of getting to or returning to our beautiful island. Många av våra gäster har varit ute i god tid med sina bokningar men det finns fortfarande många platser kvar att fylla i. Anläggningsarbetarna som bott i våra stugor är borta och vi har bytt golvbeläggningen i den stora stugan. Vårstädningen is in full swing with put and laundry of bed linen until everything is fresh until spring. The new ones added to us are two new cottages that consist in a manor house with wing building. Both are possible to book separately or together if you are many. Det är riktiga stenhus av Gotlandsmodell och utrustade för allt man behöver för sitt boende.

Der Winter hat utan nicht richtig verlassenlassen. Eine weitere Frostwoche i einer fast schneefrei Landschaft. Immerhin freuen wir uns auf einen Frühling mit Vögeln und Blumen in der Natur. Viele sind die Gäste, die davon träumen, auf unsere schöne Insel zu kommen oder sie wieder zu besuchen.Viele unserer Gäste var rättzeitig mit ihren Reservierungen unterwegs, aber es gibt noch viele Plätze zu füllen. Die Bauarbeiter, dör i unseren Ferienhäusern wohnten, sind weg und wir haben die Bodenbeläge in dem großen Haus gewechselt. Die Frühjahrsputz är i vollem Gange mit putzen und wäschen, om sicherzustellen, dass im Frühjahr alles frisch ist. Das neue bei uns hinzugefügt wurden, sind zwei neue Häusern, dö av dig Herrenhaus mit einem Flügelgebäude bestehen. Båda könen är separata eller säkrade, med alla läder. Det är en riktig Steinhäusen von Gotland Modell und ausgestattet für alles, var Sie für Ihre Unterkunft benötigen. Das WiFi-System är inte anslutet.

Vinteren har inte riktigt lämnat oss. En annan vecka med frost och ett nästan snöfritt landskap. Trots allt ser vi fram emot en fjäder med fåglar och blommor i naturen. Många är de gäster som drömmer om att komma till eller återvända till vår vackra ö. Många av våra gäster har varit ute i god tid med sina reservationer, men det finns fortfarande många ställen kvar att fylla. Byggnadsarbetarna som bodde i våra stugor är borta och vi har bytt golvbeläggningar i den stora stugan. Vårrengöring är i full gång med rengöring och tvätt för att se till att allt är friskt på våren. De nya som tillfogats till oss är två nya stugor som består av en herrgård med en vingebyggnad. Båda är möjliga att boka separat eller tillsammans om du är många. De är äkta stenhus av Gotlands modell och utrustade med allt du behöver för ditt boende.

 

Vill Du betala din faktura med kort kan Du göra det här.

klicka på PayPal länken!  Obs att Du får faktura efter din bokning. Både vid bokning via Booking.com eller vår hemsida. För villkor se fakturan. Även om Du bokar via Booking.com kommer fakturan från oss! Genom att betala 30 dagar före ankomst bekräftar du din bokning. 

Våra priser är beroende av tid för din bokning, hur många ni är (gäller de större stugorna) Vid gruppbokningar kan vi erbjuda upp till 18 ordinarie bäddar.

Det var för 31 år sedan som vi flyttade från ett kringflackande liv på fastlandet till Gotland, till en liten gård med 13 hektar mark. 

Vattenrening, ekologisk odling och stuguthyrning utgör numera vår verksamhet. Trädgårdsodling i ekologisk form har vi bedrivit sedan 2002. Utvecklingen går mot mer bär och stugor med var och en sin egen karaktär. Havtornsodlingen som etablerades som en kul grej visade sig ha väldigt stor potential varför vi successivt utökar arealen av de vitaminstinna bären. Det skulle nu växa  ca 1000 havtornsplantor på vår mark. Det kommer nog tyvärr inte att bli fler. miljön tycks inte stämma längre. Jordgubbsarealen kommer att öka något. Idag har vi ca 50 000 plantor av sorterna Honeoy, Sonata, Salsa och Allegro som  är det vi senast planterat 2020! Havtornsodlingen kommer succesivt att avvecklas då vi inte klarar av att ge dem den miljö de kräver.

Krusbär har vi planterat på försök vilket börjar ge resultat nu.  Björnbären gav en riklig skörd men tålde inte transporter. Så snart vi skickade något till Fastlandet blev det mögel. Här hemma kunde vi utan problem låta dem stå i en vecka. Självplock är det bästa för dessa delikatessbär. I år blev det inga bär till följd av torkan! 

Klicka här för att läsa mer om vår ekologisk odling!

Katter och hundar är välkomna till alla stugor!

Vi samarbetar med ledande Stugportaler som; Stugsidan.se, fritiden.se, Tripto.seStugknuten.se, stugoratthyra.se,   stugtorget.se, stugbo.se, stugnet.se, booking.com

Gotland Hejdeby
4 alternativa idéer att välja mellan

Hos oss har Du nu tre helt olika stugor att välja på. Uppe på bilden till vänster Stenhuset (306). (ej tillgängligt) Uppe till höger - Eremitstugan (308D). Nere till vänster - stora stugan (308B).(Ej tillgängligt) Lilla stugan (308C) syns nere till höger. Nickarve 304 HB 

Klicka här för att Bo på en station!
Klicka här för att Ta tåget till Roma eller Dalhem.

Boka nu!

Publicerad 2018-01-30, 08:13

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering